Achterdeuren

Bent u op zoek naar achterdeuren die passen bij uw nieuwe huis of bij een verbouwing?

Of het nou gaat om een bepaalde sfeer waar u naar zoekt of vanwege de hoeveelheid licht die u wilt hebben? Hier kunnen wij mee helpen! Wij kijken graag met u mee voor een nieuwe deur die past bij de sfeer van uw nieuwe huis of van uw verbouwing! Ons bedrijf heeft verschillende soorten deuren. Denk aan deuren met isolatieglas, draadglas of deuren zonder glas!

Isolatieglas is goed voor het isoleren van het huis voor warmte-isolatie, maar ook geluidsisolatie. Draadglas is goed voor uw eigen veiligheid. Dat komt omdat er metalen draden in draadglas zitten. Als er een breuk in komt dan valt het niet uit elkaar in stukjes glas. Alles blijft in één geheel.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies!

Heeft u interesse in het bestellen van één van onze achterdeuren? U kunt een deur bestellen doormiddel van onze webwinkel.

cando_barn_cotton_hr barncando_achterdeurenen_ml457_dg_hr achterdeur

Garantie bij ons bedrijf:

Wij bieden ook nog garantie op onze achterdeuren. Wij hebben een garantietermijn die gelijk ingaat op de dag van uw aankoop. Daarom is het slim om altijd uw aankoopnota of kassabonnen te bewaren. Als een reparatie voor een deur niet mogelijk is, dan wordt er in overleg een nieuwe deur geleverd.

Hoe gaat de bezorging?

Bij ons bedrijf is het mogelijk om achterdeuren te laten bezorgen, maar ook om ze zelf op te halen. Zodra de producten van u klaar staan nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. Zou u op de afgesproken dag niet kunnen dan is het mogelijk om een andere datum af te spreken.

Er zijn wel beperkte mogelijkheden, in verband met een vaste routeplanning. Ons bedrijf levert geen producten af door ze achter het huis te zetten. Wij adviseren u om de geleverde producten te controleren op breuk (vooral als het glazen deuren zijn). Dit kunt u doen in bijzijn van de chauffeur en bij gebreken aan hem melden en op de pakbon te noteren.

Hoe moet ik mijn achterdeur retourneren?

Achterdeuren retourneren is mogelijk alleen als er sprake is van de volgende voorwaarden:

  • De artikelen zijn onbeschadigd
  • De artikelen zitten nog in de originele verpakking
  • Er zitten recente labels op
  • De artikelen zijn nog niet bewerkt
  • Deuren met voor gemonteerd glas kunnen niet retour
  • De verpakking is heel en niet beschreven
  • Deuren die speciaal voor u gemaakt worden, worden niet retour genomen en niet worden geannuleerd. Hier wordt mee bedoeld: maatwerk deuren, de deuren uit de wit/zwart afgelakte serie en deuren met een levertijd langer dan 6 weken.

Indien ze aan deze voorwaarden voldoen kost het retourneren per binnendeur € 35,00 en per buitendeur € 45,00 (hier komen eventueel nog transportkosten bij). Overige producten tegen 25% van de verkoopprijs.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres:

Rozut Houtbewerking bv
Marsweg 117
7202 AT Zutphen

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Rozut kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. U dient dit schriftelijk door te geven aan Rozut.

Let op: Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Rozut heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.