Bezorgen

Bij uw bestelling kunt u aangeven of u uw deuren en toebehoren wilt afhalen of dat u het graag thuis bezorgd wil hebben. Voor het bezorgen rekenen wij de volgende kosten:

Orderwaarde van € 0 – € 1000; € 45 euro

Orderwaarde van € 1000 – € 1500; € 35 euro

Orderwaarde van € 1500 – meer; € 15 euro

Zodra uw producten klaar staan nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. Mocht u verhinderd zijn op die dag dan is het mogelijk om een andere datum af te spreken, helaas zijn hier maar beperkte mogelijkheden, in verband met een vaste routeplanning. Op de dag van aflevering dient er iemand aanwezig te zijn die voor ontvangst mag tekenen en de goederen in ontvangst kan nemen. Wij leveren geen producten af door ze achter het huis te zetten. Mocht er onverhoopt iemand niet thuis zijn, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen, het is daarom handig om een mobiel telefoonnummer op te geven. Bij bezorging adviseren wij u om de geleverde producten (vooral het glas) te controleren op breuk. Dit kunt u doen in bijzijn van de chauffeur en bij gebreken aan hem melden en op de pakbon noteren.

Mochten de goederen niet bezorgd kunnen worden op de afgesproken dag en de chauffeur is reeds onderweg, dan zullen wij na telefonisch contact met u een andere datum vaststellen. Hiervoor rekenen wij nogmaals de transporttoeslag.

We bezorgen in heel Nederland behalve op de waddeneilanden. We kunnen leveren tot aan de veerdienst, het transport vanaf de veerdienst tot aan uw adres komt voor eigen rekening.

Voor het buitenland geldt een ander transporttoeslag.

Afhalen

Uiteraard kunt de goederen ook afhalen. Het afhaaladres is:

Rozut Houtbewerking bv.

Marsweg 117

7202 AT Zutphen