Kozijnen

Op zoek naar een kozijn of meerdere kozijnen voor uw toekomstige huis? Hier helpt ons bedrijf u graag mee! Wij bieden vuur kozijnen en meranti kozijnen. Als het gaat om vuurhout ook wel naaldhout genoemd. Deze houtsoort is eenvoudig te bewerken en is goed verkrijgbaar. Het is daarnaast ook een relatieve goedkope houtsoort.

Meranti houtsoorten is een van de populairste houtsoorten voor productie van houten kozijnen. Dit hout is afkomstig uit Azië en heeft donkerrode of roodbruine kleur. Deze houtsoort heeft een gunstige prijs ten opzichte van andere harthoutsoorten. DKC is gelakt en voorzien van RVS bladpaumelle scharnieren, tochtrubbers en slotgat.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies!

Heeft u interesse in het bestellen van één van onze producten? U kunt een deze bestellen doormiddel van onze webwinkel.

kozijn_67_114mm_kozijnendkc_board_honingraat_3_Kozijnen

Het schilderen van deuren gebeurd zo:

Deuren dienen binnen 2 weken na levering volledig afgehangen en behandeld te worden. Veel deuren zijn al van tevoren gelakt met een grondlak. Grondlak zorgt ervoor dat de ondergrond opgevuld wordt en daardoor ontstaat er een mooie gladde oppervlakte. Daarnaast zorgt de grondverf ervoor dat er een goede hechtingslaag ontstaat voor de uiteindelijke lak of verflaag.

Uw deuren die al van tevoren zijn gelakt met grondlak hoeft u alleen licht op te schuren en af te lakken in uw gewenste eindkleur met een terpentine houdende verf of kwalitatieve verf op waterbasis.

Onbehandelde deuren behandelt u twee keer met transparante beits of witte of gekleurde grondverf. Om een goed resultaat te behalen lakt u de deur 3 tot 4 keer. Tussen de behandelingen door de deur licht opschuren. Als preventie voor het intrekken/absorberen van vocht – voorziet u alle gaten en sleuven voor sloten, brievenplaten, scharnieren, glassponningen e.d. van een extra beschermende grondlaag.

Bescherm de onder en bovenkant van de deur door een extra laag afsluitende verf of gelijkwaardig product op de plaats van de aansluiting tussen paneel en stijl, dorpelverbindingen, weldorpels en glas altijd afkitten (hout met overschilderbare acrylaat kit en glas met een beglazing kit), beide zijden van de deur. Controleer jaarlijks de afwerklaag van de deur en het eventuele beglazingssysteem. Breng verf aan waar nodig.

Bij buitendeuren die regelmatig en langdurig blootgesteld worden aan zonlicht, adviseren wij de deur af te werken met een licht reflecterende kleur. Een deur mag nooit onvoldoende behandeld en onbeglaasd aan weersinvloeden worden blootgesteld.