Voordeuren

Bent u op zoek naar voordeuren die passen bij uw nieuwe huis of bij een verbouwing?

Een voordeur kan gelijk een bepaalde sfeer afgeven aan mensen die bij u langskomen. Wij hebben verschillende soorten voordeuren die bestaan uit multiplex, traditionele en comfortabele deuren. Multiplex zijn plaatvormige composietmaterialen die opgebouwd zijn uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd worden. Multiplex zijn voor platen met vijf of meerdere lagen. De deur hieronder helemaal links is een voorbeeld van een deur die multiplex is.

Als het gaat om traditionele voordeuren kunt u ervoor kiezen om een deur te doen met glas in lood. Het nadeel alleen is wel dat dit soort glas moeilijker schoon te houden is dan gewoon glas. Als dit is gemonteerd tussen glasplaten, dan wordt het makkelijker om het schoon te houden. Ons bedrijf biedt ook voordeuren met matglas. Dit zorgt ervoor dat niet gelijk iemand in uw huis kan kijken via de voordeur.  Als u iemand bent die houdt van patronen in uw deur. Dan kunt u ervoor kiezen om een rooster te laten zetten in uw voordeur.

Wij bieden eiken voordeuren als comfortabele deuren. Hout geeft vaak een gezellige sfeer af. Eiken is dicht en daardoor breken deze soort deuren minder snel. Zodra u een kwaliteitsslot op uw deur monteert, bent u verzekerd van een hoog beveiligingsniveau. Eik is een hardhout soort en daarom kan het tegen harde wind en overstromingen.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies!

Heeft u interesse in het bestellen van één van onze voordeuren? U kunt een deur bestellen doormiddel van onze webwinkel.

 

m4000_1 multiplex_voordeurenml_818-300x300 Comfort_voordeuren

Verschil tussen stomp en opdek deuren:

Een stompe deur valt volledig weg in het kozijn. Bij een opdek deur valt een gedeelte van de deur weg in het kozijn, maar de opdekrand valt over het kozijn heen.

Als u te maken hebt met een stompe deur dan is de draairichting niet van belang. In het geval van een opdek deur is dit wel van belang. Om de draairichting te weten gaat u aan de kant staan waarbij u de deur naar u toe trekt bij het openen, de zijde van de scharnieren bepalen uiteindelijk of de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend is.