Binnendeuren

Bent u op zoek naar een binnendeuren die past bij uw nieuwe huis of verbouwing?

Of het nou gaat om een bepaalde sfeer waar u naar zoekt of vanwege de hoeveelheid licht die u wilt hebben of om uw eigen veiligheid? Hier kunnen wij mee helpen! Wij kijken graag met u mee voor een nieuwe binnendeur die past bij de sfeer van uw nieuwe huis of van uw verbouwing!

Onze binnendeuren hebben verschillende soorten glas. Denk aan isolatieglas, draadglas of deuren zonder glas! Isolatieglas is handig voor de warmte-isolatie, veiligheid, zonwering en geluidsisolatie. De isolerende ruimte ontstaat tussen de twee glasplaten. Hierdoor reflecteert het en blijft het warmer. Vanwege de geïsoleerde ruimte houdt het ook geluid tegen. Als u iemand bent die vaak feesten geeft is dit een handige uitkomst.

Wij bieden ook draadglas en draadglas is handig vooral uw eigen veiligheid. Er zitten metalen draden in en dit wordt gedaan doormiddel van een vierkant rasterpatroon. Het gaaswerk houdt bij een breuk van de ruit de glasscherven bijeen. Daarom hoort draadglas bij veiligheidsglassoorten.

Vanwege deze keuzes kunt u nadenken of u uw binnendeuren met of zonder glas wilt. Als u meer houdt van licht en een ruimtelijk gevoel wilt geven aan uw huis dan past een glazen binnendeur goed in uw huis. Maar bent u iemand die meer houdt van privacy en minder licht. Dan is een deur zonder glas een goede uitkomst.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies!

Heeft u interesse in het bestellen van één van onze binnendeuren? U kunt een deur bestellen doormiddel van onze webwinkel.

Garantie bij ons bedrijf

Wij bieden ook nog garantie op onze binnendeuren. Wij hebben een garantietermijn die gelijk ingaat op de dag van uw aankoop. Daarom is het slim om altijd uw aankoopnota of kassabonnen te bewaren. Als een reparatie voor een deur niet mogelijk is, dan wordt er in overleg een nieuwe binnendeur geleverd.

Betaalmethoden binnen ons bedrijf

Bij ons kunt u op 6 verschillende manieren betalen. U kunt vooruitbetalen doormiddel van het totaalbedrag over te maken naar het bankrekeningnummer: NL49RABO0304501379 t.v.n.: Rozut Houtbewerking. Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Ook is het mogelijk om met iDeal te betalen. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt gelijk gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

Indien u uw bestelling wilt afhalen, kunt u een aanbetaling doen van 50% van het factuurbedrag. Het restant dient u te voldoen bij het afhalen van uw bestelling. Geeft u duidelijk aan bij uw overboeking dat het gaat om een aanbetaling en uw ordernummer. Bij het bezorgen is dit niet van toepassing.

Het is ook mogelijk om via paypal te betalen, als u over een account beschikt. Bent u in het bezit van een KVK en BTW-nummer en heeft u reeds een aantal bestellingen geplaatst dan kunt u na aanvraag op rekening deuren bestellen. De facturatie en bestelling loopt in dit geval via Rozut Houtbewerking bv. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Bent u in het bezit van een KVK en BTW-nummer en heeft u reeds een aantal bestellingen geplaatst dan kunt u na aanvraag op rekening deuren bestellen. De facturatie en bestelling loopt in dit geval via Rozut Houtbewerking bv. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Heeft u klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening, zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: Rozut Houtbewerking bv

Mercuriusweg 12
7202 BS Zutphen

0575-513678

06-283 156 36

info@deurenmagazijn.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (naam webshop) bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).